Voorbereidingen in volle gang!

Na 2 jaar gaat het er dan toch weer van komen. Het vergt wat improvisatie en flexibiliteit van de organisatie en de ouders en kinderen, maar de organisatie zelf gaat ervan uit dat het dit jaar weer een ouderwets Jeugdland wordt aan de Sportlaan. De plannen liggen klaar en de diverse activiteiten zijn geboekt voor de week van 23 tot en met 27 augustus. Er is geen beperking op het aantal kinderen, maar de vrijwilligers zullen wel aan de huidige Corona regels moeten voldoen. Afstand houden, handen wassen en testen bij klachten.

Aanmelden als vrijwillige leiding

Nu is de kaartverkoop voor Jeugdland altijd rechtstreek gekoppeld aan de aanwezige vrijwilligers en daarom is het belangrijk dat er zich genoeg mensen aanmelden als leiding. Dit mag voor een dag(deel) of de hele week. Op donderdag is er 30 man/vrouw extra leiding nodig voor de Survival in de Balij.

Ben je 16 jaar of ouder dan kun je je aanmelden via deze link.

Kaartverkoop

De weekkaarten zijn vanaf 13 juli te koop bij Sigaren magazijn ’t Moortje in de Stationsstraat, Pijnacker.

Het wordt een Jeugdland in de vertrouwde vorm. Alle afdelingen, springkussens, kinderboerderij op maandag, poffers en schminken op dinsdag, bloemschikken op woensdag en natuurlijk een zwembassin op het plein. Voor verdere info: zie website
Nu leven we in onzekere tijden en de huidige regels en restricties kunnen zelfs vlak van te voren worden aangepast. Helaas kunnen we dan geen restitutie op uw kaartaankoop geven.

Brengen en halen van kinderen

De organisatie is genoodzaakt om extra maatregelen te treffen voor het brengen en halen van de deelnemers. Zo mogen er geen ouders op het terrein komen. Om alle verkeersstromen (voetganger, fiets en auto) zoveel mogelijk gescheiden te houden, is er een verkeersplan opgesteld. De informatie daarover krijgt u bij uw polsbandjes.

In het kort komt het hier op neer: fietsend vanuit het dorp, fiets stallen vóór het zwembad en lopend naar de Sportlaan.

Op de fiets over de Rijskade, fiets stallen bij de fietsenstalling van het Stanislas en over de brug terug naar de Sportlaan lopen.

Afzetten met de auto kan alleen via Kiss&Ride op de parkeerplaats bij de 4Gang. Daar mag u niet parkeren! De kinderen lopen dan voor het Stanislas langs naar de brug bij de tennis en zo naar de Sportlaan. Komt u met de auto en wilt u meelopen tot de polsbandcontrole op de Sportlaan, dan kunt u uw auto parkeren voor het zwembad.

De kleuters worden opgevangen bij de Kiss&Ride of bij het houten bruggetje bij de hockey.

Bij het ophalen, mag u op de Sportlaan op uw kind(eren) wachten. N.B. ouders/verzorgers mogen dus niet het terrein op zoals normaal gebruikelijk is.
De organisatie raadt iedereen aan om op de fiets te komen. Volgt u a.u.b. de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

 

Jeugdland hoopt weer veel kinderen een heel leuke week te bezorgen.

Wil je graag vrijwilliger worden?

Neem dan gerust contact met ons op.