Organisatie

Het bestuur

Er komt een heleboel bij kijken om Jeugdland ieder jaar weer te organiseren. Maar gelukkig hebben we daar het bestuur voor, zij zijn jaarrond bezig met allerlei voorbereidingen en zitten bijna maandelijks bij elkaar om te vergaderen. Gelukkig doen ze dat met veel plezier! Het bestuur draagt een polo in de dagkleur met “BESTUUR” achterop. Zo zijn ze goed te vinden tijdens de week.

Voorzitter

Madelein Meijer

Hoofdleiding

Er zijn ook 15 afdelingshoofden, die worden ook wel hoofdleiding genoemd. De hoofdleiding helpt ook mee in de voorbereiding en zijn dan met name bezig voor hun eigen afdeling, denk bijvoorbeeld aan nieuwe werkjes verzinnen, voorbeeldjes maken en materiaal voorbereiden. De hoofdleiding is goed te herkennen aan een Jeugdlandshirt in de dagkleur, ook hebben zij “HOOFDLEIDING” achterop staan.

Leiding

Tijdens de week zelf hebben we per dag ook nog 150 á 160 vrijwillige leiding lopen, de leiding helpt onder andere mee op de verschillende afdelingen. De leiding is te herkennen aan een wit Jeugdlandshirt met achterop “LEIDING”.

Naast de leiding hebben we ook nog een paar vrijwilligers van het Jeugdland Sfeerbeheer, zijn lopen over het hele terrein om even een extra oogje in het zeil te houden. De Sfeerbeheerders zijn te herkennen aan een wit Jeugdlandshirt met achterop “Afdeling Sfeerbeheer”.

Wil je vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers die ons helpen tijdens de Jeugdlandweek. Je kan ons ondersteunen op diverse afdelingen.