Survival

Ben je 9 jaar of ouder en een echte durfal? Dan kan je meedoen met de Survival tocht! Onze tocht loopt dwars door het Bieslandse Bos heen en je moet allerlei obstakels zien te overwinnen zoals touwbruggen, vlotvaren, tobbedansen en touwslingeren. Lukt het je om alles te overleven?
De survival is op donderdag en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.
Wil je graag meedoen? Dan kan je je dinsdag en woensdag inschrijven bij de bestuurscontainer bij de ingang van Jeugdland. De groepjes zijn met maximaal 6 personen dus je kan ook met je vrienden gaan! Zorg er dan voor dat je hele groepje zich in 1 keer inschrijft. Als je alleen of met minder dan 6 personen bent kan je worden ingedeeld in een ander groepje, en wie weet maak je zo gelijk nieuwe vrienden!

Tijdens de tocht moet je klimmen en klauteren en loop je dwars door het bos heen, daarom moet je een lange broek, een shirt met lange mouwen en stevige dichte schoenen aandoen. Draag geen laarzen want die zijn niet geschikt. Ook wordt je heel erg nat dus zorg er voor dat je een handdoek en een droge set kleren en schoenen mee neemt naar Jeugdland zodat je je kan omkleden zodra je weer terug komt van de tocht.

Tijdens de tocht mag je geen spullen mee hebben en ook geen sieraden om hebben, het zou natuurlijk zonde zijn als iets kwijtraakt of er gaat wat kapot.

Nog even alle belangrijke punten op een rijtje:

  • De survival is er voor kinderen vanaf 9 jaar.
  • De survival is op donderdag.
  • Inschrijven is vanaf dinsdag bij de Bestuurscontainer.
  • Draag een (oude) lange broek, een shirt met lange mouwen en stevige dichte schoenen (geen laarzen).
  • Neem een handdoek én droge kleding en schoenen mee.
  • Neem geen spullen of sieraden mee.

Wil je vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers die ons helpen tijdens de Jeugdlandweek. Je kan ons ondersteunen op diverse afdelingen.