The Voice of Jeugdland!!

In navolging van het succesvolle TV programma gaat Jeugdland op zoek naar lokaal  talent. Kun jij goed zingen, playbacken, dansen, hiphoppen, rappen, gymen of jongleren en durf je dat te laten zien op het podium bij Jeugdland, dan is The Voice of Jeugdland echt iets voor jou. Geef je snel op het onderstaande mail adres:
Mail adres:  thevoicejeugdland@hotmail.com

Wat houdt the Voice of Jeugdland in?

Maandag t/m donderdag kun je een act laten zien op het Jeugdland podium voor alle kinderen en een jury, bestaande uit een kinderjury en een volwassen jury. Per dag kunnen er 2 winnaars gekozen worden. Wanneer  je dag-winnaar bent, betekent dit nog niet dat je vrijdagavond ook in de finale staat, want op vrijdagmiddag krijgen we de eindstrijd tussen de 8 dag-winnaars. Dan pas maakt de jury bekend wie er als uiteindelijke winnaars uit de bus komen en ’s avonds gaan strijden voor plaats 1, 2 en 3. Je hebt dus kans dat je je act 2 keer of zelfs 3 keer mag presenteren en je kunt er ook meer werk van maken, omdat je het ruim van te voren weet. De jury let op de zang, goed meebewegen van je lippen als je playbackt, verzorgde kleding, of heb je een bijpassende dans (bijv. ,doet iedereen goed mee als je een groep bent), enz. The Voice of Jeugdland wordt elke dag tijdens de lunch op het plein gepresenteerd en vrijdag avond is de spannende finale!

Let op !!!!!!!

Je moet je dus van te voren opgeven via onderstaand mailadres en we beginnen maandag al met de acts. Wanneer je jezelf niet van te voren opgeeft, heb je kans dat het programma al vol zit en er alleen plaats is wanneer iemand niet komt opdagen. (je krijgt een mail terug van bevestiging en een dag wanneer je je act mag laten zien)
Mail adres: thevoicejeugdland@hotmail.com

voice of jeugdland

© 2021 Jeugdland Pijnacker
Website ontwikkeling: DVSdesign