Eten tijdens jeugdland

De lunchpauze is van 12:00 uur tot 12:40 uur op het parkeerterrein bij het podium. Hier worden alle kinderen verwacht, de kleuters komen onder begeleiding. Alleen de huttenbouwers mogen in hun eigen huis blijven op het parkeerterrein. Alle andere afdelingen gaan minstens 30 minuten dicht.

Je moet zelf een lunchpakket meenemen. Als het regent proberen we binnen te eten in de DSVP sporthal. Dit wordt tijdig omgeroepen. In de kantines van Oliveo en DSVP kunnen de kinderen gratis aanmaaklimonade krijgen en ook broodjes, friet e.d. kopen. N.B. De frituur voor de kinderen gaat om 12.30 uur open. Tijdens de lunchpauze zijn de kantines gesloten, dan gaan de vrijwilligers eten. Ook de kantines zijn dus van 12.00 tot 12.30 gesloten voor de kinderen.

Tijdens het lunchprogramma zijn de voorrondes en halve finale van ‘Jeugdland’s Next Talent’ op het podium. Ook wordt er gedanst en gezongen.

Een groot succes is het spel “de jongens tegen de meisjes” , geleid door Showmaster Bart, compleet met rode knoppen. Tijdens de pauze zoekt Linsey naar kinderen die mee willen doen. Elke dag 5 nieuwe kandidaten.

Wil je vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers die ons helpen tijdens de Jeugdlandweek. Je kan ons ondersteunen op diverse afdelingen.