Inschrijven vrijwilligers

Wat leuk dat je interesse hebt om vrijwilliger te worden! Benieuwd wat het nou precies inhoud en wat er van je verwacht wordt als vrijwilliger? Klik dan snel hier!

Ben je helemaal om en kan je niet wachten om mee te doen? Vul dan hier snel je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Onze afdelingen

Huttenbouw

Op het parkeerterrein is de afdeling Huttenbouw. Je kunt daar met houten pallets hutten bouwen met de kinderen. De meeste kinderen hebben hun eigen hamers bij zich, maar de hoofdleiding heeft ook hamers en spijkers.

Kleuters

In de hockeykantine zitten kinderen vanaf 5 jaar of met minimaal 1 jaar basisschool ervaring. De kinderen gaan samen met een vrijwilliger in groepjes langs allerlei afdelingen gaan. Elke afdeling houdt rekening met de kleintjes, speciale activiteiten en een eigen plekje. Bij deze kleuterafdeling staat ook een springkussen en in die kantine is een speciaal programma voor de kleintjes.

Gips & klei

Loop je richting DSVP kom je eerst langs een aantal witte tenten. Dat is de afdeling gips en klei. De naam zegt het al, kinderen mogen daar kleien, gipsfiguren maken, werken met gipsverband en beeldhouwen in gasbeton.

Textiel

In de kantine van DSVP is de aller-drukste afdeling van Jeugdland, de textiel afdeling. Daar mogen kinderen zelf knuffels maken, kussens, armbandjes knopen, arm breien, kortom alles wat met stof te maken heeft.

Knutselen

De afdeling Knutselen vind je in de Oliveo kantine. Hier kunnen kinderen van alles maken, zoals een t-shirt verven en hier worden ook vaak gave cadeautjes gemaakt.

Techniek

In de Oliveo sporthal zit de afdeling techniek. Hier kunnen kinderen solderen, elektrische circuits aanleggen, huizen bouwen met kleine steentjes en cement, raketten bouwen maar ook dingen met Lego bouwen. Elke dag is er ook een tafel met een extra activiteit.

Houtbewerking

Ook in de Oliveo sporthal te vinden. Hier kunnen de kinderen van alles maken van hout. Van naambordjes tot sleutelborden, mobiles, puzzels etc. Daar hebben ze, naast het vaste programma voor elke dag een ander werkje verzonnen.

Sport & spel

Deze afdeling zit voor de knutselkantine bij Oliveo. De hele week organiseert deze afdeling heel leuke sportactiviteiten. Soms zijn dat dat sportspellen en wedstrijden, maar vaak ook andere spelletjes zoals Casino of Vossenjacht of als het mooi weer is zelfs waterspelletjes.