Jeugdland's Next talent

We zijn op zoek naar het volgende supertalent van Jeugdland! Velen zijn er al voor je gegaan maar wie weet ben jij of zijn jullie het dit jaar wel! Dus kan je goed zingen, playbacken, dansen, hiphoppen, rappen, gymmen, goochelen,  jongleren, gitaar spelen of een ander knap talent en durf je dat te laten zien op het podium? Dan maak je zomaar kans om dit jaar ons Next Talent te worden! Je kan in je eentje mee doen of met een groepje.

Hoe werkt jeugdland's next talent?

De speurtocht naar het supertalent bestaat uit 3 rondes. Maandag tot en met donderdag is ronde 1, de voorrondes. Op deze dagen komen er per dag 2 dagwinnaars uit, aan het einde van de dag is op de bestuurscontainer bij de ingang te lezen wie de dagwinnaars zijn.

Vrijdag is ronde 2, de halve finale. Dan komen alle 8 de dagwinnaars weer naar het podium om nog een keer het talent te laten zien. Hier komen 3 finalisten uit en aan het einde van de dag is er weer op de bestuurscontainer te lezen wie de 3 finalisten zijn.

Op vrijdag avond is ronde 3, de finale! De 3 finale talenten kunnen voor iedereen die is komen kijken hun talent laten zien, de jury zal zich daarna terug trekken om te gaan beslissen wie het supertalent van dit jaar geworden is. Wanneer de jury de nummers 1, 2 en 3 besloten heeft komen zij het weer podium op voor de bekendmaking, dat is altijd een erg spannend moment!

De jury let overal erg goed op dus van te voren goed oefenen kan heel goed helpen. Als je ziet dat je dagwinnaar geworden bent kan je natuurlijk ook gelijk verder gaan met oefenen om je acht nog mooier en beter te maken!

Waar kan je extra bonus punten mee scoren? Dat ligt aan wat je gaat laten zien. Wanneer je gaat zingen of playbacken letten we er op hoe goed je mee doet met het liedje en hoe goed je de tekst kent. Ook helpt het als je mee danst op de muziek. Bij acts op muziek letten we er op hoe origineel de bewegingen zijn en bij groepjes hoe goed iedereen mee doet. Bij acts zoals goochelen of toneel letten we er op hoe goed de truck of het verhaal over komt.

Let op!!!

Je moet je van te voren opgeven via het contactformulier op deze pagina.

Zodra je je hebt opgegeven sturen we een mail terug met de dag waarop je jou of jullie talent kan laten zien. Dat kan dus al op maandag zijn!

Het is ook mogelijk om je tijdens Jeugdland op te geven, dat kan vanaf maandag tot en met woensdag, Maar let wel op want vol is vol! Het kan dus zijn dat er geen plek meer is om je talent te laten zien. We schrijven voor de zekerheid wel je naam op want het komt wel eens voor dat een ander talent niet kan komen en dan heb je alsnog kans!

Vergeet bij het opgeven niet om ook een liedje of andere dingen te melden die we van te voren even moeten weten.

Wil je vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers die ons helpen tijdens de Jeugdlandweek. Je kan ons ondersteunen op diverse afdelingen.