Vrijdagavond

Brand in jeugdland!

Op vrijdag avond sluiten we de Jeugdland week af. Vanaf half 8 zijn alle ouders en kinderen welkom op de parkeerplaats van het sportpark om daar de afsluiting van de week mee te maken. We hebben een podium programma waarin onder andere de finale en de uitslag van de talentenjacht aan bod komt en waar de kleuters aan alle bezoekers hun ingestudeerde dansje laten zien.

Aan het einde van het podium programma komt er een dj die er nog even een leuk feestje van maakt. De voetjes van de vloer! Ook is het dan natuurlijk tijd voor het grote kampvuur midden op de parkeerplaats. Lekker warm! Rond de klok van 10 is het dan helaas toch tijd om echt afscheid te nemen van Jeugdland en zal de jeugdbrandweer het kampvuur blussen, maar niet getreurd, volgend jaar zijn we er weer!

(Aangezien we nog druk bezig zijn met de nieuwe website kan het zijn dat de tekst nog aangepast gaat worden, houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor de laatste updates)

Wil je vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers die ons helpen tijdens de Jeugdlandweek. Je kan ons ondersteunen op diverse afdelingen.